Környezetbarát és biztonságos tisztítás ózonnal

Az általunk forgalmazott ózongenerátorok megtámadják a baktériumokat, a penészgombákat és a vírusokat, valamint semlegesítik a rossz szagokat. Biztonságosak, mivel a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra vonatkozó jogszabályok keretében történő használatra készültek, ugyanakkor hatékonyak, amit világszerte vezető intézmények tesztjei és tanúsítványai igazolnak.

Sanity System által jóváhagyott ózonos tisztítás

A Sanity System egy olasz vállalat, amelyet 2010-ben alapítottak, és világszerte vezető szerepet tölt be a tisztítási technológiák tervezésében és gyártásában, ózon gázt használva a levegő és a víz kezelésére. Rendszereiket világszerte használják és elérhetők 19 országban, öt kontinensen. Amikor olyan eszközt választunk, amely a levegő, a felületek és a víz tökéletes tisztaságát ígéri, nagyon fontos alaposan ellenőrizni, hogy valóban képes-e igazoltan eltávolítani a szabad szemmel láthatatlan, de veszélyes vírusokat, mikroorganizmusokat és egyéb, nemkívánatos részecskéket.
A Sanity System ózon technológiájának hatékonyságát az egyetemek és független kutatóintézetek tanúsítják mind a levegő, mind a víz kezelésében.

A Sanity System termékek javítják a levegő és a víz minőségét, bárhol használják is, tiszta és biztonságos környezetet teremtve az üzleti, társadalmi, orvosi, oktatási és rekreációs tevékenységekhez.

Tisztítás ózonnal, könnyű, gyors, 100% -ban környezetbarát

A tisztító oldatok globális spektruma között az ózon az egyik legjobb a baktériumok és vírusok kezelésére. Oxidáló képessége miatt rendkívül hatékony, azonban az oxidáció mértéke a helyiségekben található fém felületekben a kezelés időtartama alatt nem okoz elváltozást, vagy idő előtti oxidációt. Az ózont csak a fluor előzi meg ebben a sorrendben, mely mérgező természetes tisztítószer és erősebb, mint a hagyományos kémiai mosószerek.

ózon generátor vírus és baktérium ölő

A vírusok és baktériumok ellensége

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

ózon generátor a kellemetlen szagok ellen

Megszünteti a kellemetlen szagokat

Szagtalanítja a dohányzás, a penész, a főzés, az izzadság, az állati szőr és bármely kellemetlen illatot.

biztonsagos ozon generator

Safe System

A termékek egyedülálló “Safe System” biztonsági rendszerrel rendelkeznek, mely biztosítja, hogy a mélytisztítási folyamat befejezése után az ózon újra oxigénné alakul át.

termeszetes ozon gnerator

Környezetbarát és költséghatékony

Vegyszerek és kémiai adalékanyagok nélkül tisztít, és azok maradványait is kezeli.

biztonsagos ozongenerator

Biztonságos

Az ózon nem tűz- és robbanásveszélyes. Nem károsítja a berendezéseket, ugyanakkor roncsolás nélkül tisztítja a szöveteket is.

ózongenerátor hatékony fertőtlenítés

Hatékony

Az ózon nehezebb, mint a levegő, gáznemű anyag, mely bármilyen kis helyre eljut, akár hozzáférhetetlen területekre, ahol a baktériumok és az allergének letelepednek.

Tisztítás ózonnal

Az ózon a természetben is előforduló színtelen, erős illatú gáz, amely három oxigénatomból áll (O3). Nagy mennyiségben a föld felső légkörében található, ahol a nap ultraibolya sugárzása és az oxigénmolekulák kölcsönhatása által generálódik. Ózon a viharok során kialakuló elektromos töltések révén is keletkezik, így magasabb koncentrációban található meg a hegyvidéki régiókban, ahol a friss és a tiszta levegő érzés is az ózonhoz kapcsolódik.
Az ózonos tisztító kezelés a levegőben és a vízben levő mikroorganizmusokra irányul, molekuláris szerkezetük oxidálásával. Így képesek például a Sanity System ózongenerátorai is elpusztítani azokat a molekulákat, amelyek rossz szagokat generálnak, ezáltal tiszta, friss illatot teremtenek a kezelendő térben.

Hogyan működik a Sanity System ózonos tisztító kezelés?

ozon generator mukodese levego bearamlik a generátorba

Ózonos tisztító megoldások minden alkalmazási területhez

Az eszközök ózontechnológiás kezelés során mélytiszítják a levegőt és a vizet, vegyszerek vagy más fertőtlenítőszerek használata nélkül. Az ózonos tisztítást az iparban és a közmű karbantartásban már több mint 20 éve használják. 2010 óta a Sanity System termékeit orvosi és egészségügyi szakemberek használják, valamint szállodákban, középületekben, iskolákban, ápolási otthonokban, mentőautókban, éttermekben, orvosi rendelőkben, autókereskedésekben és szépségszalonokban működnek sikeresen.

ipari_felhasznalasu-ozon_generator

Géptípusok és jellemzőik

Az eszközök ózontechnológiás kezelés során mélytiszítják a levegőt és a vizet, vegyszerek vagy más fertőtlenítőszerek használata nélkül.

Minden Sanity System termék pontosan meghatározott ózonmennyiséget generál a környezet vagy a víz tisztításához a választott programtól függően. A generátor a tisztítási folyamat befejezése után az ózont újra oxigénné alakítja át, és a kezelt terület friss, tiszta és azonnal használatra kész. A Sanity System ózonkezelése után nem maradnak kémiai maradványok.

sany-med-ózongenerátor-Kis és közepes helyiségek mélytisztítása.

SANY MED 80

A SANY-MED-80 ózongenerátort legfeljebb 80 m3‑es ki- és közepes egészségügyi helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására fejlesztették ki.

sany-plus-ózongenerátor-Nagy és közepes helyiségek mélytisztítása

SANY PLUS

A SANY-PLUS ózongenerátort legfeljebb 400 m3‑es helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására fejlesztették ki.

sany-plus-ózongenerátor-Nagy és közepes helyiségek mélytisztítása, ózonos mélytisztítás 10 literig

SANY WATER PLUS

SANY-WATER-PLUS ózongenerátort legfeljebb 400 m3‑es ki- és közepes helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására, valamint meghatározott vízmennyiség tisztítására fejlesztették ki.

Kapcsolat

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy tanácsra lenne szüksége, akkor kattintson az alábbi gombra és küldje el üzenetét a kapcsolati űrlap segítségével.

Címünk

2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 2

Elérhetőségek

+36 20 529 3936

info@fusze.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30