Vírus elleni küzdelem

Cégünk első sorban vizuáltechnikai területen működik ( www.fusze.hu ), de nagyon fontosnak tartja a vírus elleni küzdelmet, mind magunk, mind hozzátartozóink, mind partnereink és az emberiség többi szereplője érdekében ezért a portfóliónkba vettünk néhány ide vonatkozó terméket, gépet, berendezést.

csomag és poggyász fertőtlenítő

Rólunk

Küldetésünk és hitvallásunk

Már a cégnév választásnál is törekedtünk arra, hogy küldetésünket a választott név is a lehető legjobban kifejezze. A független szó jelen esetben a márkafüggetlenségre utal, amely a cég kereskedelmi és szerviz részlegének is irányadó elve. Ahány ember, annyi féle ízlés. Mindenki más-más szempontok alapján választ gyártót, márkát magának.

Mivel a Függetlenszerviz Hungária Kft. számára az ügyfél a legfontosabb, ezért igazodunk az igényeihez, legyen szó a legváltozatosabb összetételű vizuáltechnikai rendszerről, annak üzemeltetéséről, javításról. Mi (szinte) nem ismerük lehetetlent, felmerülő műszaki problémákra megkeressük a minden szempontból megfelelő megoldást.

Továbbá büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, sok ügyfél és beszállító nagy megbecsüléssel tekint ránk. Kiemelt partnere vagyunk az Extron cégnek, akiknél rengeteg tanfolyamot elvégeztünk és díjazták az eddigi erőfeszítéseinket. Például, meghatalmazott programozói és AV tervezői státuszunk van.

Kapcsolat

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy tanácsra lenne szüksége, akkor küldje el üzenetét a kapcsolatűrlap segítségével.

Telefonszám: +36 20 529 3936

Címünk

2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 2

Elérhetőségek

+36 20 529 3936

info@fusze.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Függetlenszerviz Hungária Kft.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Elérhetőségek

https://fusze.hu/

+36 20 529 3936

info@fusze.hu