Ózon generátor minősítések

Amikor olyan eszközt választunk, amely a levegő, a felületek és a víz tökéletes tisztaságát ígéri, nagyon fontos alaposan ellenőrizni, hogy valóban képes-e igazoltan eltávolítani a szabad szemmel láthatatlan, de veszélyes vírusokat, mikroorganizmusokat és egyéb, nemkívánatos részecskéket.
A Sanity System ózon technológiájának hatékonyságát az egyetemek és független kutatóintézetek tanúsítják mind a levegő, mind a víz kezelésében.

Tanulmány a SANY-WATER-PLUS ózon generátor víztisztítási hatékonyságáról

A Padova Kémiai Elemzési Központja által készített tanulmány szerint a SANY-WATER-PLUS ózongenerátor a vízben a fő szennyező mikroorganizmusok több mint 99,98%‑át elpusztította és eltávolította (kiemelten a Escherichia coli, a Staphylococcus aureus és a Candida albicans organizmusokat).

Tanulmány azonosítója: 162272-001

ipari_ozon_generator-ISO minősítéssel

Tanulmány a SANY-WATER-PLUS ózon generátorról, a levegőtisztítási hatékonyságáról.

A Padova Egyetem Állatorvosi Tanszéke megvizsgálta a SANY-WATER-PLUS ózongenerátor hatékonyságát a levegőben, rendkívül ellenálló mikroorganizmusokkal szennyezett környezetben (Enterococcus faecium, Enterobacter cloacae, Escherichia coli). A kutatás megerősítette, hogy több mint 96% (Staphylococcus psedintermedius), 99% (Enterococcus faecium), 67% (Enterobacter cloacae) és 91% (Escherichia coli) elpusztult. A tanulmány eredményei vonatkoznak a SANY-PLUS ózongenerátorra is, amely azonos technológiát alkalmaz.

Tanulmány a rezisztens mikroorganizmusok elleni hatékonyságról

CE-jelölés

A CE-jelölés megerősíti, hogy a Sanity System ózongenerátorai megfelelnek a 89/392 / EGK, a 89/336 / EGK és a 72/23 / EGK irányelvben meghatározott összes európai egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi követelménynek.
Annak ellenére, hogy generátoraink alacsony feszültséget használnak nem kellett megfelelniük ezeknek a szabályoknak, de a Sanity System úgy döntött, hogy benyújtja azokat értékelésre, hogy igazolja elkötelezettségünket ügyfeleink egészsége és biztonsága iránt. Az ózongenerátorokon a CE tanúsító jeleket egy független laboratórium által elvégzett tesztek alapján adták ki, egy műszaki kézikönyv támogatásával, amely 500 oldalnál több információt tartalmaz.

ISO 9001 Tanúsítvány

A nemzetközi ISO 9001 tanúsítás elismeri minőségirányítási gyártási szabványainkat. Ez megerősíti elkötelezettségünket a vevői elégedettség, a termékfejlesztés és a folyamatos fejlődés iránt.

Tanúsítvány azonosítója: 11694

AEE tagság

A Sanity System elektromos és elektronikus berendezések gyártója Olaszországban. Ez a tagság megerősíti elkötelezettségünket a berendezések környezetvédelmi újrahasznosítása iránt, az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló európai irányelv (WEEE) szerint.

CONAI regisztrált tag

A Sanity System a CONAI konzorcium tagja, egy integrált program, amely az olasz vállalkozásokat és az állami hatóságokat összekapcsolja a hulladékanyagok, valamint a csomagolás újrahasznosításának és újrafelhasználásának kezelésével.

Megfelelőség olasz munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági törvénynek

Az összes Sanity System generátort Olaszországban a munkahelyi egészségvédelemről és biztonságról szóló, 2008. évi törvénynek (D.Lgs. 81/2008) megfelelve tervezték és gyártották.

Kapcsolat

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy tanácsra lenne szüksége, akkor kattintson az alábbi gombra és küldje el üzenetét a kapcsolati űrlap segítségével.

Címünk

2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 2

Elérhetőségek

+36 20 529 3936

info@fusze.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30