Tapasztalat és innováció, 

Kompetencia és magas szintű technológia, a Vending névre hallgató ágazat több mint egy évtizedes múlt után mára vezető pozíciót foglal el az automata termékeket gyártó piacon, és az egész világon szerteágazó vevőkörrel rendelkezik.

Partnerünk

Manea Étel és Szendvics Automaták

A vállalkozás innovációs szemlélete a kutatásban és a tevékenységben ma lehetővé teszi a Manea Automata részleg számára a kész, sztenderd megoldások szolgáltatását saját ügyfelek részére, ugyanakkor teljes személyre szabottságot biztosít bármiféle típusú igény esetén.

Olyan képet szerettek volna sugározni termékeinkről, amilyennek megálmodták őket: robosztus és elegáns stílusban, válogatott minőségi alapanyagokból készülnek, mint az inox acél és időtálló felszerelések… hiszen a mechanika már több mint száz éve a mi szakterületük.

Kutatás és fejlesztés

A Manea automaták pontos és figyelmes tervezés gyümölcsei, nem csak a ma szükségleteinek kielégítése céljával, hanem megelőlegezve a holnap igényeit is a teljes büféautomata szektorban. Modern, funkcionális, megbízható és robosztus termékeket szerettünk volna, amelyek sokrétűen használhatók és helyezhetők el, már az alap verziók esetén is komplett megjelenéssel. Minden modellnél a működőképességet és gyakorlatiasságot részesítettük előnyben: az automata minden része frontálisan azonnal elérhető, egyszerűsített programozással, hatalmas színes LCD képernyővel, vagy a büféautomaták új Kryos Touch típusaira jellemző érintőképernyővel.

Racionalizáltuk a belső tereket, nagyobb űrtartalmat biztosítva. Az elérni kívánt cél kettős volt: növelni a választékot, és olykor jelentős mértékben csökkenteni a készülékek kezelési költségeit.

Alkalmazkodva a kor kihívásaihoz, a kiadó részhez beépítésre került egy UVC-C egység mely a fertőtleníti a kiadott terméket.

 

Pontosság és termelékenység

Készülékeik erőssége a különleges hűtési rendszerben mutatkozik meg: magas hatékonyságú egy darabból álló hűtő rendszerek csoportja, dupla szellőzéssel és programozható hőmérséklettel 3 celsius foktól, egészen a készülékek belső kapacitásáig. Automatáink így optimálisan szerepelnek az étkezés/étkeztetés szektorban, leginkább a friss- és tejtermékek viszonylatában, köszönhetően annak, hogy a termékek szavatosságának lejártát egyenként lehet nyomon követni, továbbá a hőmérsékleti riasztásnak.

Külön említést érdemel az ELEVATOR KIT, egy védjeggyel ellátott készülék, amely kimagasló sebességgel fogja a különböző szintekről kiválasztott terméket, és biztos módon elhelyezi őket a kibocsátó rekeszben.

Az idők során gépeiket tartóssá, biztonságossá és ellenállóvá dolgozták ki: Ezeket a tulajdonságokat a „Kronos” e „Kayros” típusú gépekbe is beépítették, úgy mint törés és vandalizmus elleni védelem, amelynek köszönhetően ellenőrzött vagy nem ellenőrzött területekre nyitott vagy zárt térbe ugyanolyan biztonsággal installálhatóak. Minden automata személyre szabható, köszönhetően a külön megrendelhető kiegészítő applikációnak, amelynek telepítése javasolt a vásárló kérése szerinti konfiguráció során.

Csatlakozás Wifin keresztül

Büfé és termékautomatáink, elérhetők teljesen érintésmentes kivitelezésben. Jelen esetben egy okos telefon segítségével wifin keresztül lehet csatlakozni a készülékhez, majd megadni a kívánt termék kódját.

Fertőtlenítés UVC/C fénnyel

A terméket az automata a kiadás során UVC/C fénnyel fertőtleníti.

*Mivel a UVC/C fény nem látható ezért a folyamatot kék fénnyel demonstráljuk.

Automatáink

Az általunk forgalmazott automaták pontos és figyelmes tervezés gyümölcsei, nem csak a ma szükségleteinek kielégítése céljával, hanem megelőlegezve a holnap igényeit is a teljes büféautomata szektorban. Modern, funkcionális, megbízható és robosztus termékeket szerettünk volna, amelyek sokrétűen használhatók és helyezhetők el, már az alap verziók esetén is komplett megjelenéssel.

Kayros büféautomata

A különlegesen erőteljes büféautomaták gyártmánysorozata széles vásárlói réteg számára készült, kiemelt odafigyeléssel a robosztusságra és a feltörés elleni védelemre. Befogadóképessége: 420 db fél literes üveg. A tálcák elrendezése egyszerűen módosítható, illetve lehetőség van második kijelző felszerelésére. A nagy gyorsaságú lift és tágas kinyerési zóna megkönnyítik a nagyobb típusú termékek kiemelését.

Kronos

A legfejlettebb gyártmánysorozat a standard büféautomaták között. Nagy befogadóképesség gyors lifttel, könnyű személyre szabhatóság, fejlett technológia, maximális figyelem a konstrukció minden apró részletére. Lehetőség van alternatív eszközök használatára a hagyományos spirálok helyett. Aprólékosan eldolgozott rozsdamentes acél.

Kryos

A standard büféautomaták közül a legmodernebb gyártmánysorozat. Nagy befogadóképesség gyors lifttel, könnyű személyre szabhatóság, fejlett technológia, maximális figyelem a konstrukció minden apró részletére. Lehetőség van alternatív eszközök használatára a hagyományos spirálok helyett. Aprólékosan eldolgozott rozsdamentes acél

Kyros Touch Cashless

Az érintőképernyővel felszerelt, készpénz nélküli/bankkártyás büféatomaták egyszerű és szórakoztató végfelhasználást tesznek lehetővé. A Touch 22’’ video visszatér a HD képernyők utolsó generációjához, ami kifejezetten kellemessé teszi a gép használatát. A felhasználó dolgát beépített hangrendszer könnyíti meg. Továbbá nagyon fontos erőforrása ennek a gyártmánysorozatnak a hatalmas befogadóképessége. A fizetés bankkártyán vagy okostelefonon keresztül kivitelezhető.

Kávé automata

Manea Kávé automata

Legújabb generációs automata forró italokhoz, amely alkalmas hagyományos vagy készpénz nélküli fizetési rendszerekhez. Lehetőség kombinálni az összes Manea Vending automatával.

Címünk

2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 2

Elérhetőségek

+36 20 529 3936

info@fusze.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-16:30